PURE Health

Gedurende 12 of 24 weken van het programma Pure Health wordt je begeleidt door je Personal Trainer en zal daarnaast een voedingsconsult met je worden opgesteld om langetermijnresultaten te kunnen behalen.

In het programma Pure Health besteden we aandacht aan voeding en beweging om met een gezonde mindset een gezond lichaam te creëren. Daarnaast zullen we ook veel bezig zijn met vitaliteit.

Als je je vitaal voelt, ben je fysiek gezond en beschik je over voldoende energie. Dan sta je positief in het leven en heb je voldoende veerkracht om moeilijke momenten in je leven door te komen.

Vitaliteit betekent aandacht hebben voor de juiste voeding met daarnaast de juiste beweging die geschikt is voor jouw lichaam.

“Bewust worden van jezelf” zal tevens een essentieel onderdeel van dit programma zijn met aandacht voor balans. Jouw lichaam wil graag in balans zijn en jij bent diegene, die met een gezonde mindset, ervoor kan zorgen dat jouw lichaam in balans is en blijft.

Gedurende het programma zullen we je vragen welke doelen je graag wil bereiken. Aan de hand van jouw aangegeven doelen, stellen we samen een plan van aanpak op. Vervolgens zullen we samen, op jouw tempo, aan de slag gaan om jouw gewenste doel(en) te behalen.

Bij het Pure Health programma is inbegrepen:

– 2x per week personal training (inclusief weegmoment)

– intake voedingsconsult aan de hand van een bij te houden dagboek en in te vullen vragenlijst (duur intake 60 minuten)

– elke 4 weken vervolg van voedingsadvies

– instructieboek met recepten, richtlijnen en tips voor een gezonde voedingsstijl