PURE Performance

Wil je fitter en sterker worden maar lukt het niet alleen? Persoonlijke en professionele begeleiding maakt het verschil! Personal Training helpt je om je doelen te bereiken en deze ook op lange termijn vast te houden.

Als je met je Personal Trainer afspreekt vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hierbij stellen wij samen een plan van aanpak op met een doel dat voor jou haalbaar is. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je dankzij jouw Personal Trainer langetermijnresultaten behaalt, dus deze eerste stap is essentieel.
Jouw Personal Trainer houdt jouw resultaten nauwlettend in de gaten, zodat je inzichtelijk hebt hoever je bent met het behalen van jouw doelen.

Hoe vaak trainen?
Voor betere resultaten en een goede motivatie is het verstandig om één tot twee keer in de week een sessie met je Personal Trainer aan te gaan. Er zijn ook veel mensen die eens per twee weken een afspraak inplannen. Uiteindelijk is het aan jou om aan te geven hoe snel je resultaat wilt zien. Hoe vaker je afspreekt met jouw Personal Trainer, des te vaker je sport.