Leanne Smith

Ik ben een sportief, ondernemend en sociaal persoon. Deze 3 woorden draag ik graag enthousiast uit in het werk wat ik dagelijks doe. Ik ben geboren in Engeland en inmiddels woon ik met mijn man en 2 kinderen al 20 jaren in Nederland.

Vroeger heb ik zelf jarenlang veel last gehad van overgewicht. Ik had er van alles voor over om die overtollige en in de weg zittende kilo’s kwijt te willen raken. Dit proces verliep echter niet zonder slag of stoot. Het duurde me jaren voordat ik hierin een uitgebalanceerd evenwicht had gevonden.

Toen ik in Nederland kwam wonen ben ik gelukkigerwijs als fitness- en groepsles instructrice komen te werken bij een sportschool. Dit heeft mijn leven totaal verandert. Naast het geven van groepslessen en cardio-en krachttraining, leerde ik de balans te vinden tussen beweging en gezonde voeding. Dit heb ik voor mezelf weten te bewerkstelligen en dit wil ik ook graag met passie uitdragen aan anderen.

Inmiddels is een gezonde levensstijl die goed voelt voor mij al jarenlang een enorme drijfveer en ben ik in staat enthousiast mensen te adviseren als ze de behoefte voelen hun levensstijl om te willen gooien.

In 2016 ben ik gestart met Pure Personal Training, een laagdrempelige studio met een sportief, vertrouwd en sociaal karakter, waar klanten dagelijks met plezier binnen stappen. Momenteel bestaat het Pure Team uit 3 personen en biedt Pure naar deskundige Personal Training ook lifestyle coaching in de meest brede zin van het woord.

Dus… ben jij toe aan een positieve verandering, neem dan die eerste stap en neem contact met ons op.

Ik durf je te garanderen dat je geen spijt zult hebben!
Maher Ratmoui

Ik ben gespecialiseerd in de sportbranche en hier gaat mijn hart naar uit. Als persoon ben ik erg gemotiveerd en hierom haal ik ook het maximale uit mijzelf. Ik heb een enorme drive om samen met jou doelen op te stellen en samen tot het beste resultaat te komen. Positieve stimulatie en je laten ervaren wat je vooral wèl kan is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn werk. Dit zal ik ook reflecteren op jou en jouw doelen!